maanantaina, kesäkuuta 27, 2005

Kahtena kappaleena

Piikkarikin jo velvoitti raskaana olevat kirjoittelemaan ainakin parin päivän välein ja huhuili e-postiini (kiva kuulla, että kuulut lukijoihini!) Voinen siis jo ilmoittaa, että olemme jakautuneet, ja tämä siunattu jakautuminen tapahtui 11. kesäkuuta, varttia yli puolen yön, kuutisen tunnin kärvistelyn tuloksena. Potra 4-kiloinen tumma poika, 52 cm pitkä. Vihjaili se minulle poikkeava mahakäyräni sittenkin isompaa tulokasta.

Viikonloppuna täytettiin jo huimat kaksi viikkoa. Hymyilyä on jo tullut kuvioihin. Tärkeisiin tämän ikäisen ihmisen alkukuulumisiin kuuluu ne toivottavat hyvin syö, kakkaa ja nukkuu.. Pieni huhuilu siis täältä tänne päikkyyni, että hyvissä ruumiin sekä sielun voimissa ollaan, kummatkin. Nyt totuttelemme 5-hengen perheen arkeen.

Terveisiä täältä maitohuuruista. Ja voi hyvä ihme tätä pyykkimäärää, kun pieni pukluri on liittynyt joukkoomme. Sen kunniaksi pesukonekin sanoi kaput ja saimme kiireen vilkkaa lähteä hakemaan uutta konetta.

Herkkää tämä vastasyntyneen hoitaminen. Huomaa sen vahvan suojeluvietin taas heränneen entistä vahvempana. Kaikkensa tekisi pienen hyväksi. Kaikkia pahoja peikkoja olisi valmis taistelemaan kynsin ja hampain. Unimaailma ollut oudon painajaismaisen sekoitteista. Vaikka yönet jää aika rikkinäisiksi, niin aina ihana herätä katselemaan pientä tuhisijaa vieressäni. Niin tiukasti ja uskollisesti rinnassa kiinni