sunnuntaina, lokakuuta 09, 2005

Lehtikasoja hajanaisesti

Rauhallinen aamupäivä. Isä ja isommat hopeakaivoksella Kongsbergissä. Ensimmäisen elinvuoden ruokailusuosituksiin ja ensiruokien valmistukseen perehtymistä, lähinnä kelailua. Lainattujen vauvan vaatteiden lajittelua ja seuraavan koon haalimista kaapistoihin.

Aurinkoistuva syyssää kutsuu ulos haravoimaan lehtiä. Yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi lehtikasaa kerääntyy sinne tänne. En saa onneksi hiertymää oikeaan peukaloon tällä kertaa. Naapurinsetä jututtaa puskan takaa. Keskustelu siirtyy jopa syvällisempiin - nopeasti ja hitaasti oppivien taklaamiseen lukemaan oppimisessa. Huomaan yhä selkeämmin mukavan naapurimme omapäisyyden joissakin asioissa. Tulen vastaan omilla mielipiteilläni ja mielestäni ajankohtaisemmalla tiedolla. Taitaa huomata etten ole kärkkäästi väittelevää tyyppiä, joskin rehellinen, mutta kommenttejani ei ole vastusteleminenkaan, joten luovuttaa aiheen suosiolla. Kas matkalaisetkin saapuvat kotiin, joten voimme palata aiheeseen "tikapuiden lainaaminen" rännin paikataksemme.

Ehdin saada haravoinnin päätökseen tällä erää kunnes vauva herää. Päivälliseksi makaroonilaatikkoa. Olisikohan viime aikainen kananmunapitoinen ruokavalio vaikuttanut äidinmaidon kautta vauvaan kun nukkuu niin levottomasti ja itkeskelee nukkuessa usein? Päätän vähentää munapitoisten ruokien syömistä ja seurata tilannetta. Tiedän itsekin, että tuote ei ole mitä ystävällisin omalle vatsalleni.

Lento Suomeen joululomiksi on varattu, paluusta ei vielä tietoa.

2 Comments:

At 7:44 ip., Anonymous Anonyymi said...

ihanaa, oletteko te tosiaan tulossa suomeen? varaattehan aikaa vierailla meilläkin? meillä on kyllä iso koti, mutta kun iso osa ystävistä on hajaantunut maailmalle... Olemme aina välistä Ruskan kanssa kurkistelleet valokuvianne netissä, ja ruskaa tuppaa silloin harmittamaan kun Casper asuu nii-in kaukana, ettei sen kanssa pääse leikkimään... niin, kyllä äitillekin juttukaveri kelpaisi=)
meilläkin oli tänään ohjelmassa pihan haravointia muksujen kanssa. isommasta oli jo ihan oikeasti apuakin...

 
At 8:05 ip., Blogger emorumba said...

Maaret! Olemme todellakin tulossa :) Tulemme mieluusti kyläilemään ja katsastamaan uutta kotianne! Casperikin muistaa hyvin Ruskan. Joku päivä se huomasi, että joku tyyppi näytti ihan Ruskalta, ja kertoi siitä minulle. Onnea ja jaksuja muuten kovasti odotukseen. Niin tämän kolmen muksun perheen trendi tarttuu niin perheeseen kuin toiseen ;-)

 

Lähetä kommentti

<< Home