tiistaina, marraskuuta 16, 2004

Minäkin meemeilemään


1. Minkä artistin/ryhmän levyjä sinulla eniten levyhyllyssäsi?
Taitaa olla Miles Davisin levyjä, 9-10 kpl. Miehen hankkimia mutta käy hyvin omaankin makuuni. Itse ne ole koskaan saanut aikaiseksi keräillä yhden ja saman artistin tuotantoa, ellei jotain parin levyllisen kokoelmia oteta huomioon.

2. Kenen kirjailijan kirjoja on hyllyssäsi eniten?
Ei taida löytyä yhtään voittajakirjailijaa. Oikea sillisalaatti kaikenlaista kirjallisuutta. Suurin kokoelma samaa tuotantoa lienee 14 kirjan tietosanakirjasarja.

3. Minkä tyyppiset elokuvat ovat enemmistössä DVD/videokokoelmassasi?
Matrixin, Tähtiensodan, Sormusten Herran ja Jim Carrie-filmien lähes kokonaiset kokoelmat eivät muodostane yhden tyylin enemmistöä. Filmejä riittää klassikoista kuten Ben Hur, Sound of Music, Schindler's list kaiken luokan komedioihin asti, mainittakoon vaikka Asterix-filmit. Niin ja tietysti lasten elokuvat ovat omassa sarjassaan, joista väitän enemmistön olevan Disney-filmejä, joskin muitakin sarjoja riittää (mainittakoon yhtenä suosikkina tshekkiläiset Myyrä-elokuvat tai Astrid Lindgrenin tuotantoa)

4. Minkälaisia kuvia on valokuva-albumissasi eniten?
Perhealbuumikamaa taatusti. Haluaisin kuitenkin uskoa, että monet ottamani lapsikuvat ovat tavallisesta perhealbuumikamasta vähän poikkeavia, koska pidän lähikuvista ja lasten eri mielialojen tallentamisesta.

5. Mitä painotuotteita sinulla on eniten paperinkeräyskasassasi?
Mainoslehtisiä. Lasketaanko lasten monituiset piirustusvedokset painotuotteiksi?