keskiviikkona, helmikuuta 22, 2006

Villitystä sun toista

Isärumba tekee työpäiviä kotona pitkästä aikaa. Helpottaa tätä arkea huomattavasti kun tuomisten ja hakemisten kanssa voidaan vähän vuorotella, tilanteesta riippuen. Kellarissa soi taukoamatta tango, kaikissa sen modernimmissakin muodoissa. Isärumban uusi villitys. Olisipa vaan laajentunut tanssiinkin, siitähän emorumba tykkäisikin!

Äiti-ihmisen vauvavellivillitys päättyi siihen kun vatsa päätti totaalisesti työntää litkut pois systeemistä. Ei tykännyt mahareppu siitä, ei. Minun oli siis alistuttava vatsan tahtoon. Vapaasta tahdosta viis.

Lapset innostuivat näyttämään nukketeatteriesityksen ja sen perään yksittäisiä tanssiesityksiä olohuoneessa valitun musiikin säestämänä. Oli hilpeää katseltavaa.

Tänä aamuna olen kieli rullalla kaadellut eri väristä hiekkaa läpinäkyviin lasiastioihin, tehnyt hiekkataidetta ja sisustanut sillä olohuonetta. Makeeta! Pienikiteinen hiekkamuru tykkää kieriä joka paikkaan ja jäädä pinnoille pienenpieniin halkeamiin tai uomiin. Itsepäistä mutta kiehtova materiaalia.