tiistaina, maaliskuuta 07, 2006

En mää taira..

sittenkään jatkaa täällä Bloggerilla. Jahka saan tuon ftp:n toimimaan taas koneella niin palailen mieluusti vanhaan blogiini päivittelemään. Alkoi tympimään tämä tiettyihin kaavoihin ja ulkoasuun jumittuminen täällä, enkä ole mitenkään saanut aikaiseksi selvittää itselleni edes miten linkittää tekstiä tai muuttaa tekstin ulkoasua. Tyhmä minä. En vaan mitenkään saanut Post Editoria näkyviin ja html-koodaaminen ei ole mun juttu. Eli vissiin helpompi juttu tuo vanha systeemini sittenkin.

Jotenka, ilmoittelen teille arvoisat lukijani milloin takaisin muutto tapahtuu, ja saatte TAAS linkittää uusiksi linkkilistanne, ja toivottavasti tällä en onnistu karkoittamaan teitä. Huomasin, että Blogilistalla edelleen vanhalla blogillani (Perherumba) on enemmän lukijoita kuin tässä uudessa osoitteessa (Rumba called perhe), vaikka vanhassa blogissa on paikat ehtinyt jo pahasti pölyyntymään, eli mitään ei siellä tapahtunut. Kyse kenties laiskemmista linkittäjistä mutta edelleen perherumbassa vierailevista? Toivoo ainakin uskoa.

Innolla olen pitkästä aikaa päivitellyt kotisivuja ja funtsinut vanhan blogikodin uudelleenjärjestelyä. Keep tuned, friends. Päivitysten julkaiseminen ei vain vielä onnistu kun serverissä tökkii joku, joten miehen viimeistelevää näppäilyä odottelemaan kunhan serverikamusta annetaan lisäohjeita.