tiistaina, joulukuuta 06, 2005

Perherumbaa 9 vuotta!

Aloitimme jo huomisen hääpäivän vietot tänä iltana, koska huomenna ei olisi yhteistä aikaa ennen iltaa. Ja no, kun olemme niin kärsimättömiä kaiken maailman merkkipäivien suhteen. Lapset olivat tekaisseet mitä ihastuttavimpia piirustuksia ja korttiloita. Isännän palattua töistä ja syötyä ruokalautasensa istahdimme olkkarin pöydän ääreen nauttimaan juuri valmistettua sydämen muotoista suklaakakkua, johon olimme lasten kanssa etsineet oikeat nimikirjaimet - suklaiset sellaiset - suklaisen numero yhdeksän ja asettaneet vanhan hääkakkupariskunnan kakun päälle. Kahvi maistui erityisen hyvältä kakun kanssa. Lapset saivat poikkeuksellisesti limppaa pillin kanssa. Vauva sai rypistellä sylissä lahjapaperinauhaa ja serviettejä.

Sain mahtavan lahjan, ja se tuli yllätyksenä. Mies tiesi yhden toivomukseni, mutta en olisi odottanut saavani sitä juuri tänään. Emorumba omistaa ikioman hienon KIIKARIN! Nyt saan tiirailla selkeänä päivänä vaunutteluretkillä vuonomaisemia, kiintoisia lintuja tai vaikka tirkistellä omituisia tapahtumia naapurustossamme, hih. Kesän veneretkille kiikari on myös mainio kapine. Se on vielä mukavaa minikokoa, mahtuu kivasti taskuun taikka käsilaukkuun. Ensi perjantaina voivat lapset tähystellä sillä yläilmoissa kauan odotetulla lentomatkalla.

2 Comments:

At 10:24 ip., Blogger Kati Parppei said...

Ohoo! Onko häistänne todella jo yhdeksän vuotta :O? Paljon onnea toivotan teille, lukemattomia hienoja ja elämäntäyteisiä vuosia jatkossakin :)!

(Näillä näkymin suuntaan Joensuuhun 21.-22.12. ja olen siellä joulun yli. Tampereelle palailen luultavasti ruuhkia väistellen 27.12. Toivottavasti ehditään nähdä edes pikaisesti...)

 
At 8:57 ip., Blogger emorumba said...

Kiitos lämpimistä toivotuksista! Ei sitä ihan itsekään usko miten nopeasti nämä vuodet ovat hurahtaneet. Sitä kuvittelee olevansa vielä niin nuori ;-)

Olen mainitsemaasi aikaan maisemissa, joten hyvät mahikset on nähdä. Laitetaan järjestymään!

 

Lähetä kommentti

<< Home