tiistaina, joulukuuta 13, 2005

Walking rag

Appi ja vaimonsa kylässä. Keskustelemme kahvipöydän ääressä, minulla vauva sylissä. Vauva imeskelee hurmioissaan lusikkaa, välillä työntyy liaan syvälle kurkkuun ja kuuluu yökkäus. Osaan odottaa tulevaa pulautusta, ja tuleehan se sieltä lopultakin. Vauvan rinnuksen, suun ja oman paitani pyyhkimistä. Kumarrun siirtämään vauvan hetkeksi sitteriin ja kahvipöydästä kommentoidaan takanani ainakin kaksiäänisesti "hei, sulla on takapuolessakin jotain!".

"No johan tuntuikin siinä jotain kosteaa kun pyllistelin".
Hekotusta.

Kun vieraat lähteneet, paikat siivottu ja lapset sängyissään viskaan tomerasti vaatteet pyykkikoriin ja puen päälle yöpaidan ja aamutakin. Ei ole mitään vapauttavampaa kuin tämä. Vähän väsynyt olemaan kävelevä puklurätti.

3 Comments:

At 11:16 ap., Blogger Kati Parppei said...

Hei kävelevä puklurätti ;),

mie tulen Joensuuhun aatonaattona ja lähden takaisin näillä näkymin keskiviikkona 28.12. Aikaa vaikka kahvitteluun voisi täältä päästä löytyä maanantaina tai tiistaina. Älä vain sano, että kalenteri on jo buukattu täyteen, tai että olette juuri tuolloin toisella puolen Suomea :)!

 
At 6:59 ip., Blogger emorumba said...

Ei ole kalenteri luojan kiitos vielä buukattu täyteen, vaikka eilen äiti jo puhelimessa hahmotteli tulevan viikon ohjelmaa :-) Molemmat päivät edelleen vapaina. Mekin lähdetään noihin aikoihin ajelemaan Hesan suuntaan. Sanotaanko vaikka maanantai?

 
At 8:02 ip., Blogger Kati Parppei said...

Ok, tekstaillaan/soitellaan. Mullakin on maanantaipäivä näillä näkymin läpeensä vapaa. Kiva nähdä, hyvää matkaa!

 

Lähetä kommentti

<< Home