perjantaina, toukokuuta 13, 2005

Pitkä viikonloppu, täältä taas tullaan!

Tytöllä edelleen lämpöä, neljättä päivää. Päiväunet tarvittiin tänäänkin, johon ei tarvinnut patistaa. Illemmalla kaveri tuli leikkimään, eikä leikistä meinannut tulla loppua ennen kuin vähän ennen nukkumaanmenoa, jolloin piti jo alkaa vihjailla, että olisi aika lähteä.

Mies haki tullessa jo sen kauan kaivatun ruohonleikkurin. Hieno, toimiva vehje. Kylläpä piha näytti yhtäkkiä siistimmältä ja pienet kukkaistutuksenikin pääsivät oikeuksiinsa. Testi-istuttu ja tykätty pihapenkkikin saapui, terassi alkaa olla asuttavampi. Leikatusta ruohosta keräsin pariin isoon paperipussiin ainakin parin kuukauden heinävarat kaneillle. Ovat hirmu mielissään kun häkkiin tuikkaa tuoretta ruohoa ja voikukanlehtiä. Kuusen oksat menevät myös hyvin kaupoiksi. Sivuvaikutuksena vaan hurjan väristä pissaa (punaista).

Vasta leikatulle nurmikolle teki mieli mennä heti temmeltämään. Lämmin auringon paiste salli sen kivasti. Sulkapallo suhisemaan, frisbee lentämään ja bocca-pallot vierimään. Kiva nähdä piha käytössä. Venekin saatiin eilen vesille. Nyt vaan seuraavaa veneilypiknikkiä suunnittelemaan.

Isukki teki suurruokaostokset viikonlopulle. Norjan kansallispäivä on tistaina, siihen asti kaikilla vapaata. Ketähän kutsuisi tiistaiksi pienimme grillikutsuille? Mies ajatellut myös tehdä saksalaista suvussa tykättyä perunasalaattia, nam. Hyvillä mielin pyhiä viettämään.